Historisk byvandring - GRATIS

Fredericias historie er både spændende og helt unik.

Dato og tid
Pladser
Pris
lør, 22/08/2020 - 13:30
1 stk
0,00
lør, 29/08/2020 - 13:30
11 stk
0,00

Mængde

I alt

0,00

I alt :

Som noget helt særligt holder vi i år GRATIS historiske byvandringer i Fredericia i juni, juli og august. Der er flere ture hver uge. 
Tag med på en guidet tur i fæstningsbyen Fredericia, som rummer en helt unik historie og det imponerende fæstningsværk Fredericia Vold. 
Oplev voldanlægget, som er et af Nordeuropas største og mest velbevarede, og hør historien blive levendegjort. Guiden vil fortælle om fæstningsbyens baggrund og historie og den helt unikke arkitektur der findes i Fredericia. Volden dannede i 1849 rammen om en spektakulær sejr, som fejres hvert år ved de spændende 6. juli-dage.

Vi kommer tættere på General Rye, General Bülow og de andre berømte personligheder fra sejren i Fredericia. På turen dvæler vi naturligvis også ved Landsoldatpladsen og den tilhørende historie. Vi kommer desuden ind på den religiøse fristad og de rettigheder Fredericia gav til mange forfulgte religiøse trossamfund. 

NB: Grundet coronavirus tillader vi max 15 deltagere på vores åbne guidede ture. Dette er for at sikre, at alle kan holde den nødvendige afstand. 

 

Praktisk info
Hvor:
MØDESTED: I forhallen på Fredericia Bibliotek, Prinsessegade 27, 7000 Fredericia
Billet info:
Medbring billet enten printet eller på mobil.
Varighed:
2 timer
Husk:
Påklædning efter vind og vejr
Handikapvenlig aktivitet:
Turen er ikke egnet for kørestolsbrugere/gangbesværede
Guide:
Ja
Venteliste:
Nej

Kontakt

VisitLillebælt - Fredericia
I forhallen på Fredericia Bibliotek
Prinsessegade 27
7000 Fredericia
  • Tlf.: 72113512