Vandre-event på Stenderup Halvøen

Gå med langs kysten langs Kolding Fjord og Lillebælt

Der er i øjeblikket ingen planlagte datoer for denne oplevelse, kontakt evt. udbyder.

This experience has no dates scheduled for the moment. Please contact the supplier.

Leider gibt es für dieses Erlebnis im Moment keine geplanten Termine. Wenden Sie sich eventuell an den Veranstalter.

I samarbejde med Kolding Kommune, Naturpark Lillebælt, Dansk Vandrelaug, Bevæg dig for Livet, og Stenderup Halvøråd er det nu muligt at vandre en hel unik rute langs kysten på vores meget naturskønne Stenderup Halvø. Turen hedder 'Stenderup Halvøen rundt', og finder sted i weekenden 19 - 20. september som en vandretur over to dage.
Første strækning (lørdag) er fra Kolding Lystbådehavn til Skovridergården i Stenderup Midtskov, og er cirka 16 km. Anden strækning, SOM UDELUKKENDE ER MULIG søndag den 20. september, er videre fra Skovridergården og helt op til Skamlingsbanken, cirka 17 km.
På første strækning, vil man undervejs kunne samle plastik i naturen op i forbindelse med World Clean-up Day (WCD). Skraldet samles ind ved Løverodde, hvor der vil være information om netop WCD. På anden strækning vil der være oplæg om naturen ved Solkær Enge fra kl. 12 - 14, og en lille rundvisning af bl. a. det nye besøgscenter ved Skamlingsbanken, cirka kl. 15:30. På denne strækning kan man vælge at følges med Dansk Vandrelaug, som har afgang fra Skovridergården kl. 9:15, eller gå turen selv.
I forbindelse med Corona regler lægger vi op til, at man undgår at bevæge sig i grupper, og undervejs skal man selvfølgelig holde sig til myndighedernes løbende anbefalinger.
Har man lyst til at overnatte i det fri mellem de to strækninger, så er der plads til 25 personer i shelteret i Midtskoven, hvor den første strækning ender, eller for at slå telt op. Overnatning og transport skal man selv arrangere. HUSK at tillade flere, når man booker shelter på https://booking.naturstyrelsen.dk/Home/Liste

Rutekort bliver tilføjet på Facebook: https://www.facebook.com/events/3411907622165308?acontext=%7B%22source%2.... Papirversionen kan fås i infokasser ved Lystbådehavnen Marina Syd.

Lørdagsruten via endomondo: https://www.endomondo.com/routes/1470549211
Søndagsruten via Endomondo: https://www.endomondo.com/routes/149235988 

Praktisk info
Hvor:
Marina Syd
Varighed:
2 dage
Husk:
Egnet fodtøj og beklædning samt mad, drikke og eventuelt overnatningsgrej.
Handikapvenlig aktivitet:
Nej
Forplejning:
Nej